Go Fresh

In onze stations vind je altijd een ruim assortiment aan heerlijk vers- en convenience producten voor onderweg. Sindskort kom je op steeds meer stations de gloednieuwe shopformule Go Fresh tegen. 
 
Hier vind je een breed aanbod aan food en non-food producten in een verfrissende omgeving waar je even lekker tot rust kan komen. 
Vaak is er naast de vertrouwde shop ook een aparte bakkerij. Hier bereiden wij ieder moment van de dag met een glimlach de beste verse kwaliteitsproducten voor jou. 
  
Daarnaast tref je hier ons nieuwste toiletconcept Toiletto aan. In de meeste van onze stations is bovendien gratis WiFi.

Lavazza

Al meer dan 100 jaar is Lavazza een van de meest gerenommeerde koffiehuizen in de wereld en de meest geliefde koffie van Italië. 
De in Turijn gevestigde koffiebrander wordt sinds 1895 al 4 generaties met zorg beheert door de Lavazza familie. 
Lavazza staat garant voor de beste kwaliteit koffie en gerelateerde producten die jou koffie-ervaring compleet maken, op welk moment van de dag dan ook.
Volgens Lavazza kan kwaliteit niet gecontroleerd worden, maar gecreëerd, een filosofie die aansluit bij de mission van de EFR Group om de beste Forecourt retailer van Europa te worden.
Sinds december 2016 kun je deze heerlijke kwaliteitskoffie op zo'n 100 stations in de Benelux en Frankrijk drinken in authentieke Italiaanse sfeer. 

Louis Delhaize

Ontdek ons ruime assortiment vers- en convenience producten van Louis Delhaize. Shop snel en gemakkelijk bij een van onze Texaco stations, gewoon langs de autostrada. 

Délifrance

In België vind je in verschillende non-motorway petrolstations van Texaco een Délifrance corner. Hier kun je in een eigentijdse sfeer genieten van Franse specialiteiten en lekkernijen met de mensen waar je van houdt. We zijn ervan overtuigd dat het leven mooier is wanneer je het deelt met anderen. 

Voor de haastige consument biedt de Délifrance-bakery uitkomst voor een snelle to-go aankoop. In de ‘grab&go’ counter vindt de klant een kant-en-klaar assortiment aan vers belegde baguettes en zoete of hartige snacks om direct mee te nemen. Een prima aanvulling voor bakery locaties in tankstations.

Délifrance is al meer dan 35 jaar marktleider in kwalitatief Frans brood. In de Benelux is Délifrance bekend door de Délifrance Franchise Formule met circa 240 restaurants en corners. 

Met deze samenwerking wil EFR Belgium gebruik maken van de aantrekkingskracht van het sterke merk Délifrance en anderzijds beter inspelen op de vraag van de Belgische consument naar kwaliteitsproducten.

Cuiz’inn

Wij bedienen u graag in een van onze negen Cuiz'Inn restaurants. Al onze Cuiz'Inn restaurants zijn gelegen aan snelwegstations in België. We serveren niet alleen vers ontbijt, lunch of diner, maar u kunt in onze restaurants ook genieten van een tas verse koffie met een heerlijk stuk taart.

Brandstofvouchers

Brandstofvouchers mogen tegen de volgende voorwaarden verstrekt worden aan buschauffeurs die reserveringen maken voor groepen:

  • Bij een reservering van 10 tot en met 15 personen ontvangt de buschauffeur 1 brandstofcheque ter waarde van €10,-
  • Bij een reservering voor 16 personen of meer ontvangt de buschauffeur 2 brandstofcheques ter waarde van €10,-

De deals zijn enkel geldig bij resp. minimum 10 of 16 betalende personen (niet enkel drank) van eenzelfde gezelschap. Enkel aankopen in het Restaurant komen in aanmerking (geen shop en/of bakkerij aankopen).

Daarnaast krijgen de buschauffeur en gidsen een gratis maaltijd, met een maximum van 3 personen. Hierbij hebben ze keuze uit de gerechten van het groepsmenu.

Fuel vouchers

Fuel vouchers may be made available to coach drivers who make reservations for groups, under the following conditions:

  • When making a reservation for 10 to 15 persons, the coach driver receives 1 fuel voucher worth € 10 each.
  • When making a reservation for 16 persons or more, the coach driver receives 2 fuel vouchers worth € 10 each.

The deals only apply for a single group of paying customers (not only drinks) of minimum 10 or 16 persons, respectively. The deals only apply to restaurant purchases (and not shop and/or bakery purchases).

Coach drivers and guides also receive a free meal, up to a maximum of 3 persons. They may choose from the dishes offered on the group menu.

Fuel vouchers

Unter folgenden Bedingungen dürfen Fuel Vouchers an Busfahrer, die Gruppenreservierungen vornehmen, ausgegeben werden.

  • Bei einer Reservierung von 10 bis 15 Personen erhält der Busfahrer 1 Kraftstoff-Gutschein im Wert von 10 €
  • Bei einer Reservierung von mindestens 16 Personen erhält der Busfahrer 2 Kraftstoff-Gutscheine im Wert von 10 €

Diese Angebote gelten nur bei jeweils mindestens 10 bzw. 16 zahlenden Personen (nicht nur Getränke) ein- und derselben Reisegesellschaft. Dabei werden ausschließlich Ankäufe im Restaurant berücksichtigt (nicht im Shop und/oder in der Bäckerei).

Außerdem erhalten der Busfahrer und die Reiseleiter eine kostenlose Mahlzeit. Dabei gilt ein Maximum von 3 Personen. Sie können dabei aus den Gerichten des Gruppenmenüs wählen.