Go Fresh Bakery

Sinds 24 juni 2019 maken we gebruik van het vernieuwde en verbeterde foodconcept GO Fresh Bakery. In onze stations kom je deze gloednieuwe formule steeds meer tegen. We bieden hierin altijd een ruim assortiment aan vers- en convenience producten voor onderweg aan: van snacks, belegde broodjes, salades, vruchtensappen tot pastries.

Het grab and go-arrangement is er voor eenieder die trek, maar niet zo veel tijd heeft. Heerlijke versbelegde broodjes liggen hiervoor klaar. Daarnaast kunnen er diverse belegde broodjes of andere gerechten ter plekke voor je klaargemaakt worden. Daarnaast zijn de heerlijke verse pizza's echt een aanrader!

Lavazza

Al meer dan 100 jaar is Lavazza een van de meest geliefde koffie van Italië.

De in Turijn gevestigde koffiebrander wordt sinds 1895 al 4 generaties met zorg beheert door de Lavazza familie. Lavazza staat garant voor de beste kwaliteit koffie en gerelateerde producten, die uw koffie-ervaring compleet maken, op elk moment van de dag.

Volgens Lavazza kan kwaliteit niet gecontroleerd worden, maar gecreëerd - een filosofie die aansluit bij de missie van EG Group om de beste Forecourt retailer van Europa te worden.

Al sinds december 2016 kun je deze heerlijke kwaliteitskoffie in authentieke Italiaanse sfeer drinken op ruim 100 stations in de Benelux en Frankrijk.


Starbucks

Bij Starbucks weten ze dat ze elke keer kunnen rekenen op echte service, een uitnodigende sfeer en een uitstekende kop vakkundig gebrande en heerlijk gezette koffie. Verwacht meer dan koffie!!

Starbucks is een gepassioneerde leverancier van koffie en al het andere dat bij een goede koffiehuis ervaring hoort. Sinds medio mei is die ervaring ook terug te vinden op onze Belgische Texaco locaties in Kruibeke. EG Group en Starbucks zijn medio 2017 met hun unieke partnerschap begonnen, met nog veel meer op komst.

Louis Delhaize

Louis delhaize is de buurtwinkel bij uitstek, aangenaam en snel voor al uw dagelijkse boodschappen. In deze compacte winkel op Texaco locaties in Belgie vindt u een gevarieerd en volledig assortiment met de nadruk op versproducten en oplossingen voor een snelle en gemakkelijke maaltijd. Winkels met veel aandacht voor service en kwaliteit! Uw louis delhaize is heel de week open en zelfs soms ook op zon- en feestdagen om u nog beter van dienst te zijn.

Delifrance

In België vind je in verschillende non-motorway petrolstations van Texaco een Délifrance corner. Hier kun je in een eigentijdse sfeer genieten van Franse specialiteiten en lekkernijen met de mensen waar je van houdt. We zijn ervan overtuigd dat het leven mooier is wanneer je het deelt met anderen. 

Délifrance is al meer dan 35 jaar marktleider in kwalitatief Frans brood. In de Benelux is Délifrance bekend door de Délifrance Franchise Formule met circa 240 restaurants en corners. 

Met deze samenwerking wil EFR Belgium gebruik maken van de aantrekkingskracht van het sterke merk Délifrance en anderzijds beter inspelen op de vraag van de Belgische consument naar kwaliteitsproducten.