Go Fresh

In onze stations vind je altijd een ruim assortiment aan heerlijk vers- en convenience producten voor onderweg. Sindskort kom je op steeds meer stations de gloednieuwe shopformule Go Fresh tegen. 
 
Hier vind je een breed aanbod aan food en non-food producten in een verfrissende omgeving waar je even lekker tot rust kan komen. 
Vaak is er naast de vertrouwde shop ook een aparte bakkerij. Hier bereiden wij ieder moment van de dag met een glimlach de beste verse kwaliteitsproducten voor jou. 
  
Daarnaast tref je hier ons nieuwste toiletconcept Toiletto aan. In de meeste van onze stations is bovendien gratis WiFi.

Lavazza

Al meer dan 100 jaar is Lavazza een van de meest gerenommeerde koffiehuizen in de wereld en de meest geliefde koffie van Italië. 
De in Turijn gevestigde koffiebrander wordt sinds 1895 al 4 generaties met zorg beheert door de Lavazza familie. 
Lavazza staat garant voor de beste kwaliteit koffie en gerelateerde producten die jou koffie-ervaring compleet maken, op welk moment van de dag dan ook.
Volgens Lavazza kan kwaliteit niet gecontroleerd worden, maar gecreëerd, een filosofie die aansluit bij de mission van de EFR Group om de beste Forecourt retailer van Europa te worden.
Sinds december 2016 kun je deze heerlijke kwaliteitskoffie op zo'n 100 stations in de Benelux en Frankrijk drinken in authentieke Italiaanse sfeer. 

Louis Delhaize

Délifrance

In België vind je in verschillende non-motorway petrolstations van Texaco een Délifrance corner. Hier kun je in een eigentijdse sfeer genieten van Franse specialiteiten en lekkernijen met de mensen waar je van houdt. We zijn ervan overtuigd dat het leven mooier is wanneer je het deelt met anderen. 

Voor de haastige consument biedt de Délifrance-bakery uitkomst voor een snelle to-go aankoop. In de ‘grab&go’ counter vindt de klant een kant-en-klaar assortiment aan vers belegde baguettes en zoete of hartige snacks om direct mee te nemen. Een prima aanvulling voor bakery locaties in tankstations.

Délifrance is al meer dan 35 jaar marktleider in kwalitatief Frans brood. In de Benelux is Délifrance bekend door de Délifrance Franchise Formule met circa 240 restaurants en corners. 

Met deze samenwerking wil EFR Belgium gebruik maken van de aantrekkingskracht van het sterke merk Délifrance en anderzijds beter inspelen op de vraag van de Belgische consument naar kwaliteitsproducten.

Cuiz’inn

Wij bedienen u graag in een van onze negen Cuiz'Inn restaurants. Al onze Cuiz'Inn restaurants zijn gelegen aan snelwegstations in België. We serveren niet alleen vers ontbijt, lunch of diner, maar u kunt in onze restaurants ook genieten van een tas verse koffie met een heerlijk stuk taart.